uvařila 17. 3. 2013 11:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 3. 2013 11:58
panenka vepřová, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, česnek, cibule, zázvor, feferonka, omáčka rybí, šťáva limetková, bazalka čerstvá, kečup sladký, omáčka rybí, olej rostlinný, zelenina, cibulka
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky