uvařila 23. 8. 2009 16:20
vepřová srdce v křenové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 8. 2009 16:20
vepřová srdce v křenové omáčce
srdce vepřové, slanina, máslo, smetana, mouka hladká, křen strouhaný, sůl, vegeta, citron
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Přidáno 20. 9. 2024 10:00
Přidáno 20. 9. 2024 08:20
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Zapálená vlastenka, až poté kuchařka. Magdalena Rettigová psala i červenou knihovnu
Dagmar Pecková se podělila o recept na skvělého králíka a říká: Na sociálních sítích baví lidi víc můj „žvanec“, než má tvorba
Křupavé bramboráky: Ke křupavosti pomůže nahradit mouku jinou ingrediencí a placky pak smažit na rozpáleném sádle