uvařila 6. 12. 2010 16:29
Vepřové v ostřejší marinádě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 12. 2010 16:29
Vepřové v ostřejší marinádě
maso vepřové, cibule, olej, jíška světlá instantní, cibule, česnek, koriandr, zázvor, kmín drcený, pepř, ocet, citron, olej, sůl
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku