uvařil 27. 7. 2013 19:16
smícháním surovin si uděláme pastu vindaloo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 7. 2013 19:16
smícháním surovin si uděláme pastu vindaloo
plec vepřová, olej, česnek, cibule červená, chilli paprika čerstvá, rajče, protlak rajčatový, sůl, zázvor čerstvý, římský kmín mletý, skořice mletá, semínka hořčičná, koriandr, kurkuma, koření garam masala, pepř cayenský, ocet vinný bílý, cukr, chilli
Přidáno před 25 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Recenze pražských minipivovarů: Brutálně pálivý Prosecký masakr od Beznosky je pivo pro otrlé
Omelety podle Marie Janků-Sandtnerové: Upečte si klasickou třenou nebo nezvyklou kynutou
Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému