uvařil 27. 7. 2013 19:16
smícháním surovin si uděláme pastu vindaloo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 7. 2013 19:16
smícháním surovin si uděláme pastu vindaloo
plec vepřová, olej, česnek, cibule červená, chilli paprika čerstvá, rajče, protlak rajčatový, sůl, zázvor čerstvý, římský kmín mletý, skořice mletá, semínka hořčičná, koriandr, kurkuma, koření garam masala, pepř cayenský, ocet vinný bílý, cukr, chilli
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí