uvařil 27. 7. 2013 19:18
cibulku na co nejjemnější kousky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 7. 2013 19:18
cibulku na co nejjemnější kousky
plec vepřová, olej, česnek, cibule červená, chilli paprika čerstvá, rajče, protlak rajčatový, sůl, zázvor čerstvý, římský kmín mletý, skořice mletá, semínka hořčičná, koriandr, kurkuma, koření garam masala, pepř cayenský, ocet vinný bílý, cukr, chilli
Pečení na neděli: Jak správně připravit piškotovou roládu se žloutkovým krémem? Cukrářská mistrová se podělila o své fígle
Jak připravit a uchovat křupavé domácí škvarky: Potřebujete kvalitní sádlo a dostatek času
Vítěz MasterChef Česko Honza Albrecht si zavaří po boku Jana Punčocháře a ještě se sklenkou v ruce