uvařil 27. 7. 2013 19:29
přidáme pastu a orestujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 7. 2013 19:29
přidáme pastu a orestujeme
plec vepřová, olej, česnek, cibule červená, chilli paprika čerstvá, rajče, protlak rajčatový, sůl, zázvor čerstvý, římský kmín mletý, skořice mletá, semínka hořčičná, koriandr, kurkuma, koření garam masala, pepř cayenský, ocet vinný bílý, cukr, chilli
Přidáno před 25 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská kulajda: Výborná smetanová polévka s brambory a čerstvě nasbíranými houbami voní koprem
Džem ze slaniny se výborně hodí na grilované maso. Základem je cibule a opečené plátky slaniny
Jak sázet pórek? Semínka je dobré předem namočit a slabší rostlinky odstraňovat. Na záhonku déle vydrží jeho zimní odrůda