uvařil 27. 7. 2013 19:32
přidáme maso a orestujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 7. 2013 19:32
přidáme maso a orestujeme
plec vepřová, olej, česnek, cibule červená, chilli paprika čerstvá, rajče, protlak rajčatový, sůl, zázvor čerstvý, římský kmín mletý, skořice mletá, semínka hořčičná, koriandr, kurkuma, koření garam masala, pepř cayenský, ocet vinný bílý, cukr, chilli
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
Retro vaření s Kristinou: Upečte si jednoduchý sýrový koláč podle receptu z roku 1939!