uvařila 31. 7. 2011 18:18
načtvrcenou spařenou okapanou kapustu dáme do zapékací mísy,poklademe slaninovo-cibulovo-česnekovou směsí a vložíme osmahnuté závitky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 7. 2011 18:18
načtvrcenou spařenou okapanou kapustu dáme do zapékací mísy,poklademe slaninovo-cibulovo-česnekovou směsí a vložíme osmahnuté závitky
kapusta, krkovice vepřová, slanina anglická, paprika čerstvá červená, slanina, olej, cibule, česnek, masox, voda, zázvor mletý, sůl, pepř
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili