uvařil 7. 10. 2024 21:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 10. 2024 21:07
bok vepřový bez kosti, česnek, cibule, kmín celý, paprika sušená sladká, sůl, kapusta, cibule, sádlo, mouka hladká, smetana, kmín drcený, sůl, pepř mletý, brambory, mouka hrubá, vejce, sůl
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř