uvařila 9. 9. 2011 14:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 9. 2011 14:41
maso vepřové, cibule, sádlo, koření gulášové, koření čaraka, kmín drcený, paprika sušená sladká, vývar, sůl, pepř, mouka hladká
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Je jídlo dobrý sluha, ale zlý pán?
Slaný koláč posúch: Pizza na slovenský způsob je bez rajčat, vylepšuje ji ale zakysaná smetana a také cibule, slanina nebo kopr