uvařila 9. 11. 2011 18:33
část použitých surovin
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 11. 2011 18:33
část použitých surovin
jazyk vepřový, masox, vývar, víno červené dezertní, kompot brusinkový, šťáva citronová, olej, pepř mletý, brusinky sušené, máslo
Přidáno před 14 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 1. 10. 2024 08:04
Holka u plotny radí: Hrníčková pařížská bábovka voní po čokoládě, je úžasně vláčná a na přípravu neskutečně snadná
Češi v zahraničí: V řecké taverně si dejte jehněčí, olivový olej kupujte jen ve skle a pozor na směsi tzatziki, radí Kateřina Panou
Vyhlášená perníkářka Eva peče podle 100 let starého receptu, který se dědí z generace na generaci. Tyhle perníčky pak chce každý!