uvařila 23. 9. 2011 19:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 9. 2011 19:42
ocas vepřový, sůl, sádlo, zavařenina, česnek, omáčka sojová, sojová omáčka světlá, kečup ostrý, krenex, ocet balsamiko, vývar, brambory, lučina, smetana, krenex, máslo, sůl, křen
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Plněné bramborové knedlíky 3 x jinak: Uzené s cibulkou je klasika, náplň z bylinek má svěží chuť a ta houbová překvapí jemností
4 základní bylinné čaje, které byste měli pít: Vyřeší špatný spánek i bolesti
Španělské ptáčky: Závitky z hovězího masa s typickou pikantní a lehce nakyslou omáčkou lze rychle a jednoduše připravit v troubě