uvařila 15. 9. 2013 13:54
Vepřový plátek s hříbkovou čepicí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2013 13:54
Vepřový plátek s hříbkovou čepicí
plecko vepřové, špek, cibule, kmín celý, olej, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý, olej, cibule, houba hřib, vejce, kmín drcený, sůl, pepř mletý, koření oregáno, libeček, petrželka, sýr tvrdý
Dietní přílohy, které nezruinují peněženku: Pečené batáty, květáková rýže nebo knedlík bez mouky vyjdou do 10 Kč na porci
Reportáž: Jak se vaří U Sapíků? Legendární šéfkuchař nabízí řízek přes celý talíř, skvělý sulc i sladké taštičky
Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!