uvařila 15. 9. 2013 13:55
Z oleje a mouky si připravíme tmavší zásmažku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Z oleje a mouky si připravíme tmavší zásmažku
plecko vepřové, špek, cibule, kmín celý, olej, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý, olej, cibule, houba hřib, vejce, kmín drcený, sůl, pepř mletý, koření oregáno, libeček, petrželka, sýr tvrdý
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan
Panna cotta z kokosového mléka podle Josefa Maršálka: Slavný cukrář poradí, co udělat, aby krásně ztuhla
Nejlepší zmrzliny v Praze pro rok 2022: Kde mají skvělou pistáciovou, kde unikátní štrúdlovou a na kolik vás vyjde kopeček?