uvařila 15. 9. 2013 13:55
Bokem si odebereme polovinu masa a 70ml šťávy na druhé jídlo.Do zbylého přidáme zásmažku a povaříme.Dochutíme a podáváme např.s bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2013 13:55
Bokem si odebereme polovinu masa a 70ml šťávy na druhé jídlo.Do zbylého přidáme zásmažku a povaříme.Dochutíme a podáváme např.s bramborem
plecko vepřové, špek, cibule, kmín celý, olej, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý, olej, cibule, houba hřib, vejce, kmín drcený, sůl, pepř mletý, koření oregáno, libeček, petrželka, sýr tvrdý
Vídeňská káva Einspänner: Vznikla jako káva pro kočí na zahřátí, výborná je ale i ledová
Pět kroků k dokonalé houbové omáčce: Krémovou konzistenci zajistí smetana ke šlehání, o vynikající chuť se postarají hříbky
Rumfordská polévka: Ochutnejte jídlo chudých, o kterém psala i Božena Němcová