uvařila 15. 9. 2013 13:56
Směs hříbků nakrájíme a na orestované cibuli podusíme.Část oddělíme a ze zbylého umícháme smaženici
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2013 13:56
Směs hříbků nakrájíme a na orestované cibuli podusíme.Část oddělíme a ze zbylého umícháme smaženici
plecko vepřové, špek, cibule, kmín celý, olej, mouka hladká, česnek, sůl, pepř mletý, olej, cibule, houba hřib, vejce, kmín drcený, sůl, pepř mletý, koření oregáno, libeček, petrželka, sýr tvrdý
Jak chutná smrk? Z jeho výhonků vyrobíte skvělé želé, ale i zázračný sirup
Norimberské klobásky: Jak nejlépe připravit a vychutnat si hit adventních trhů v Německu? Chuti pomůže zelí, víno i cibule
Holka u plotny vaří: Nastavovaná bramborová kaše s ječnými krupkami voní osmaženou cibulkou a skvěle zasytí