uvařila 25. 6. 2012 19:27
Žamiony přidáme k osmažené slanině s cibulí a chvíli restujeme.Maso naklepeme,nařízneme,okořeníme a zaklepeme strouhanku.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 6. 2012 19:27
Žamiony přidáme k osmažené slanině s cibulí a chvíli restujeme.Maso naklepeme,nařízneme,okořeníme a zaklepeme strouhanku.
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, strouhanka, olej, slanina gazdovská, cibule, česnek, žampióny, bujón zeleninový, voda
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Povidlové taštičky podle receptu Jaroslava Sapíka: Vláčný dezert voní ořechy a máslem a chutná božsky