uvařila 25. 6. 2012 19:29
Druhou rukou chráníme okolí před poskakující strouhankou při zaklepávání do masa.Maso zprudka osmahneme,vložíme do hrnce a zalijeme ve výpeku a vodě rozvařenou kostkou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 6. 2012 19:29
Druhou rukou chráníme okolí před poskakující strouhankou při zaklepávání do masa.Maso zprudka osmahneme,vložíme do hrnce a zalijeme ve výpeku a vodě rozvařenou kostkou.
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, strouhanka, olej, slanina gazdovská, cibule, česnek, žampióny, bujón zeleninový, voda
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu: Skvělá pochoutka je voňavá a aromatická díky bylinkám a směsi koření
Masopust na vesnici ožívá i v roce 2024: Tradiční masky i veselí jako v dobách dávno zapomenutých
Závan Itálie v kuchyni: Jak na dokonalou domácí pizzu? Těsto musíme připravit ze správné mouky, jinak to není ono