uvařila 25. 6. 2012 19:32
Tlakujeme 25 minut.Maso a část"hustého"odebereme bokem.Šťávu rozmixujeme.Rozmixovaná"omáčka".
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 6. 2012 19:32
Tlakujeme 25 minut.Maso a část"hustého"odebereme bokem.Šťávu rozmixujeme.Rozmixovaná"omáčka".
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, strouhanka, olej, slanina gazdovská, cibule, česnek, žampióny, bujón zeleninový, voda
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Hrušky, podzimní kolegyně jablek: Dietní ovoce dokáže odstranit jedovaté látky z těla
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy