uvařila 23. 4. 2015 20:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 4. 2015 20:31
mouka hrubá, prášek do pečiva, voda, sůl, máslo, cukr vanilkový, košíčky papírové, šlehačka, mléko, zlatý klas, žloutek, cukr krupice, máslo, cukr písek, cukr krupice, karamel, šlehačka rostlinná, cukr krystal, voda
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí