uvařila 10. 7. 2014 01:51
obraceny s cerstvymi broskvemi
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2014 01:51
obraceny s cerstvymi broskvemi
švestky, cukr krystal, cukr vanilkový, máslo, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr vanilkový, rum, cukr krupice
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky