uvařila 24. 2. 2010 21:22
Všehochuť z hovězího masa
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2010 21:22
Všehochuť z hovězího masa
mouka, sůl, pepř mletý, řízky, olej olivový, cibule, česnek, pórek, vývar hovězí, víno červené, bylinky sušené, pepř mletý, bobkový list, cuketa, brambory, slanina anglická
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice