uvařila 29. 3. 2024 21:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 3. 2024 21:09
granulát sojový, bujón zeleninový, bobkový list, olej, cibule, granulát sojový, vývar masový, česnek, koření grilovací, bazalka čerstvá, koření oregáno, koření gyros, česnek sušený, rajče loupané, kečup sladký, maso zaječí, margarín, mouka hladká, ořech muškátový strouhaný, sýr strouhaný, těstoviny lasagne
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Užijte si v létě barbecue. V čem spočívá tento způsob úpravy masa a jak se liší od grilování?
V létě se hubne nejlépe. Jak na to? Využijte dostatek ovoce a zeleniny i energii ze sluníčka