uvařila 12. 5. 2009 22:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 5. 2009 22:34
mouka hladká, máslo, cukr moučkový, vejce, smetana, cukr vanilkový, prášek do pečiva, tuk, mouka hrubá, máslo, rebarbora, pudink vanilkový, cukr krupice, rozinky, tvaroh, smetana zakysaná, žloutek, cukr moučkový, mouka hrubá, máslo, cukr krupice, skořice
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit