uvařila 15. 12. 2009 13:06
Restování klobásek,cibule a papriky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 12. 2009 13:06
Restování klobásek,cibule a papriky
zelí kysané, žebra, klobása, klobása ostravská, klobása, česnek, cibule, paprika sušená sladká, brambory, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, smetana zakysaná, sádlo, ocet, cukr, sůl, pepř bílý
Recept na skvělý rajčatový džem: Provoněný skořicí a hřebíčkem a dochucený špetkou pepře chutná fantasticky
Rebarborový crumble je snadný a rychlý. Stačí vylepšit drobenku o pár ingrediencí a šťavnatá sladkokyselá chuť moučníku vás dostane
Při výběru dřezu je rozhodující materiál