uvařila 9. 10. 2016 07:06
Zapékají se nočky z červené čočky. Tato chutná záležitost je vynikající i v jiných polévkách, zejména hovězím vývaru.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2016 07:06
Zapékají se nočky z červené čočky. Tato chutná záležitost je vynikající i v jiných polévkách, zejména hovězím vývaru.
bulva celerová, mrkev, petržel, brambory, cibule, sůl, majoránka, cibule, čočka červená, vejce, sůl, pepř
4 základní bylinné čaje, které byste měli pít: Vyřeší špatný spánek i bolesti
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala