uvařila 27. 8. 2014 13:49
Můj pokus
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2014 13:49
Můj pokus
máslo, cukr třtinový, vejce, mouka hladká, mléko, kakao, prášek do pečiva, sůl, esence vanilková, voda, cukr, šťáva citronová, sirup javorový, pudink bez vaření, smetana ke šlehání, mléko, čokoláda bílá
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Tarte Tatin: Slavný obrácený koláč vznikl omylem, dnes má i svůj vlastní oficiální fanclub
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník