uvařil 16. 12. 2015 00:22
Bílek na polevu nešlehejte v tomto případě příliš, musí být spíše roztékavá!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 12. 2015 00:22
Bílek na polevu nešlehejte v tomto případě příliš, musí být spíše roztékavá!
bílek, cukr moučkový, mandle loupané, mouka hladká, bílek, cukr moučkový, šťáva citronová, mouka hladká
Anglický šachovnicový dort Battenberg: Působivou sladkou mozaiku s meruňkovým džemem snadno zvládnete upéct i doma
Falešná svíčková z pečené dýně má krásnou barvu, jednoduše se dělá a chutná fantasticky
Vejmrda aneb jablečný křen: Oblíbený dip k ovaru je nejlepší z červených jablek, chuť mu dodá vývar