uvařila 7. 7. 2014 12:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 7. 2014 12:16
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, prášek do pečiva, voda, cukr vanilkový, vejce, mouka, cukr moučkový, prášek do pečiva, voda, cukr vanilkový, marmeláda, pudink vanilkový, mléko, máslo, rum, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, cukr moučkový, mandlové aroma, bílek, olej, voda
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky