uvařila 14. 6. 2013 10:14
Formování bochníku....
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 6. 2013 10:14
Formování bochníku....
kvásek, mouka žitná chlebová, mouka hladká, voda, sůl, kmín celý
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
Ekologie v kuchyni: Jak šetřit přírodu i svoji peněženku? Tyhle tipy vám ukážou cestu!
Holka u plotny radí: Jak na skvělou babiččinu chalupářskou omeletu? Stačí jen dvě suroviny!