uvařil 24. 4. 2015 16:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 4. 2015 16:54
žloutek, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, ořechy mleté, bílek, prášek do pečiva, jablko, cukr vanilkový, rozinky, skořice, cukr krupice, pudink karamelový, mléko, cukr, šlehačka, tvaroh ve vaničce, smetana kysaná, čokoláda bílá, cukr, kakao granko
Zdravé snídaně pro batolata: Kváskový chléb, rýžová kaše nebo tvarohový koláč jsou to pravé
Bramborový knedlík jako od maminky: Důležitý je správný typ brambor, rychlé zpracování těsta zabrání jeho řídnutí
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?