Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Tereza Blazkova uvařila 21. 8. 2009 09:17 Zapečené brambory s hlávkovým zelím 0 0 Zapečené brambory s hlávkovým zelím Okomentovat
Vosí hnízda: Klasické kakaové těsto naplněné máslovým krémem provoněným rumem patří k vánočním svátkům
14 foto Martin z Peče celá země překvapil: S vyřazením jsem byl spokojený. Cítil jsem, že to přijde už při zadání kreativní výzvy, říká