uvařil 6. 4. 2011 18:28
zakysanou smetanu s čokoládou rozehřejeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 4. 2011 18:28
zakysanou smetanu s čokoládou rozehřejeme
mouka hladká, kakao, cukr, vejce, mléko, rum, máslo, smetana zakysaná, čokoláda hořká, vejce, cukr, šlehačka, ovoce, rozinky v rumu
Přezrálé ovoce lze stále skvěle zužitkovat: Z jahod či pomerančů vyrobíte skvělou zmrzlinu, z banánů osvěžující lízátka
Guláš s houbami bude kvalitní díky těmto postupům a proměníte ho různými druhy hub
Rodina rozjela samosběr okurek i hrášku za pár korun: Pole jsme měli vybrané za tři dny, teď frčí česnek, říká mladá farmářka