uvařila 23. 1. 2011 15:58
Zapečené kořeněné koule se smetanovou omáčkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 1. 2011 15:58
Zapečené kořeněné koule se smetanovou omáčkou
maso mleté mix, cibule, kmín drcený, koriandr, koření oregáno, rozmarýn, pepř, vejce, smetana, strouhanka, olej, sůl, petrželka, smetana, bazalka čerstvá, mouka, protlak rajčatový, kečup sladký, rajče cherry, sůl, šťáva citronová, cukr
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
MasterChef Česko 2022: Uvařit pravý boršč není hračka, ale ta práce stojí za to. Máme recept, který všude slaví úspěchy
Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí