uvařila 3. 2. 2012 20:57
Zapečené mleté překvapení s hermelínem a rajčatovo-paprikovým přelivu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 2. 2012 20:57
Zapečené mleté překvapení s hermelínem a rajčatovo-paprikovým přelivu
maso mleté mix, cibule, vejce, sýr hermelín, rajče cherry, lusk paprikový, sýr tavený, kabanos, paprika sušená sladká, majoránka, solamyl, strouhanka, pepř, olej, sůl
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor