uvařila 23. 10. 2010 11:53
Zapečené palačinky s hlívou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 10. 2010 11:53
Zapečené palačinky s hlívou
mouka polohrubá, mléko, vejce, olej, sůl, olej, tuk, hlíva ústřičná, cibule, cibulka jarní, koření houbová variace, kmín celý, sůl, olej, sýr tvrdý, vejce, sůl
Falešný med z květů černého bezu: Na přípravu potřebujete kromě květů bezu jen cukr a citron
Len je nejlepší materiál na utěrky: Kuchyňský "superman" pohlcuje vlhkost, je odolný vůči plísním a nedrží se v něm prach
Koláč s ovocem a drobenkou: Díky ovoci je šťavnatý a vláčný, drobenku vylepší ořechy a připravený je už za 20 minut