uvařil 30. 9. 2024 13:57
Kančí kýta na jablkách podložená salátem ledovým a bramborový knedlík
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 9. 2024 13:57
Kančí kýta na jablkách podložená salátem ledovým a bramborový knedlík
kýta kančí, olej, cibule, jablko, žampióny, tymián, koření hřebíček, mouka hladká, brusinky, citron, pepř mletý, bobkový list, jalovec, koření divočina, víno červené suché, sůl
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě