Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
JanaDorazinova uvařila 7. 3. 2012 11:09 Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí 0 0 Okomentovat
Zeleninová jídla Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí JanaDorazinova 40 min
10 nejlepších moučníků z kynutého těsta: Recepty na buchty „Honzovky“, smažené koblihy i koláčky s drobenkou
Jak uchovat citrony čerstvé až tři měsíce: Pomocí jednoduchého triku zůstane prý zdroj vitamínů čerstvý neskutečně dlouho