Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
JanaDorazinova uvařila 7. 3. 2012 11:09 Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí 0 0 zalejime smetanou Okomentovat
Zeleninová jídla Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí JanaDorazinova 40 min
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Tortilla s vaječnou omeletou: Nezvyklá kombinace vláčné placky, šťavnatých vajec a křupavé zeleniny překvapí výtečnou chutí
Vinná klobáska v těstíčku a bylinkách s opečeným bramborem Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku