uvařila 21. 10. 2010 15:19
Zapečené rybí maso
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2010 15:19
Zapečené rybí maso
filet z tresky, filet z tresky uzený, mléko plnotučné, mouka polohrubá, petržel, vejce, máslo, rajče cherry, koření na ryby, pepř, sůl
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Retro hit: Dýňový kompot à la ananas voní skořicí a hřebíčkem, důležité je dýni předem marinovat v octovém nálevu, aby nezměkla
Uhlířina – prostý pokrm z těstovin a brambor vyjde jen na 40 Kč a zasytí celou rodinu
Netradiční Prostřeno!: Menu připravil pořezaný Václav Vydra, Jana Boušková nadchla svými omáčkami