uvařila 3. 3. 2017 20:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2017 20:55
cukr moučkový, máslo, mléko, vejce, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, mouka polohrubá, tresť mandlová sladká, poleva čokoládová
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Sendviče s okurkou milovala královna Alžběta II. Podle originálního receptu musí nejdřív okurka pustit vodu, pak se ochutí mátou