uvařila 7. 10. 2010 15:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2010 15:40
květák, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená, cibule, pórek, pepř, kmín celý, ořech muškátový, sůl, salám točený, vejce, smetana 12%, sýr eidam, petrželka, rajče, rohlík celozrnný
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky