uvařila 14. 4. 2012 18:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2012 18:40
vejce, cukr vanilkový, cukr, mouka polohrubá, moučka škrobová, kypřící prášek, kakao, mléko kefírové, šťáva citronová, cukr, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, želatina, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, jahody
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Hrušky, podzimní kolegyně jablek: Dietní ovoce dokáže odstranit jedovaté látky z těla
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy