uvařila 21. 10. 2009 12:21
Podlijeme a dusíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2009 12:21
Podlijeme a dusíme
prsa kuřecí, špenát čerstvý, slanina anglická, sýr mozzarella, sůl, pepř, zázvor mletý, česnek sušený, paprika sušená sladká, cibule, olej, mouka hladká
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili