uvařila 20. 3. 2012 19:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 3. 2012 19:28
mouka hladká, solamyl, kypřící prášek do pečiva, cukr vanilinový, cukr moučkový, vejce, máslo, šťáva pomerančová, kůra pomerančová, tvaroh měkký, smetana zakysaná, cukr vanilinový, pudink vanilkový, vejce, cukr moučkový, šťáva pomerančová
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky