uvařila 20. 5. 2013 08:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2013 08:19
olej olivový, máslo, pórek, cibule, brambory, mrkev, fazole ve slaném nálevu, fazolky zelené, cuketa, kapie červená, hrášek, těstoviny, sůl, pepř, šafrán, petrželka, pasta rajčatová, česnek, bazalka čerstvá, koření oregáno, sýr parmazán strouhaný, olej olivový
Otevírací doba obchodů na státní svátky 5. a 6. července přehledně: Kde bude víkendový provoz a kde si bez potíží nakoupíte?
Holka u plotny radí: Jak na křehké sýrové roládky s nivou a ořechem? Podle tohoto receptu od tety Lidky chutnají skvěle
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala