uvařila 14. 3. 2012 14:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 3. 2012 14:58
mléko, vejce, sůl, mouka hladká, zelenina kořenová, olej, maso kuřecí, olej, cibule, cuketa, paprika čerstvá červená, pasírované rajčata, sůl, pepř mletý, koření oregáno, cukr, česnek
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Bizarní hodování starých Řeků: Solené ryby zapíjeli medovinou, pivo považovali za barbarské