uvařila 21. 2. 2016 13:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 2. 2016 13:01
med, olej olivový, ocet vinný červený, česnek, chilli paprika čerstvá, voda, olej, med, ocet vinný, česnek, omáčka chilli sladká, sůl, voda, máslo, povidla švestková, šťáva citronová, mouka hladká, voda, koření hřebíček, skořice, sůl, cukr
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou
Pět slavných jídel a tajemství jejich názvu: Palačinky crêpe Suzette na počest královy milenky, steak Wellington podle vojevůdce
Jídelníček z filmu Pelíšky: K snídani čaj a loupáček, na večeři rajská nebo knedlíky s vajíčkem a okurka