uvařila 27. 12. 2009 13:56
Rozevírání šneků,mazání a sypání sýrem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 12. 2009 13:56
Rozevírání šneků,mazání a sypání sýrem
voda, podmáslí, cukr, sůl, olej, mouka hladká, mouka celozrnna pšeničná, mouka grahamová, droždí čerstvé, zelí kysané, slanina anglická, smetana zakysaná, sýr eidam
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla
Recepty z pohádek: Jak vařit bez soli lépe než král Já I. a jeho rádce Atakdále
Hitem sociálních sítí jsou tyhle smažené hermelínové kuličky v listovém těstě. Autor nafotil i postup krok za krokem