uvařila 24. 12. 2020 12:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 12. 2020 12:52
mouka polohrubá, žloutek, sůl, cukr moučkový, máslo, droždí čerstvé, mléko, vejce, ořechy mleté, cukr moučkový, voda, cukr vanilkový, mák mletý, cukr moučkový, skořice mletá, voda, povidla švestková, voda, cukr moučkový, skořice mletá, šťáva malinová, rum, tvaroh, cukr moučkový, cukr vanilkový, kůra citronová, vejce, mouka hrubá, smetana, strouhanka
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá